Meteen naar de inhoud
verhuur

Vastgoed

Ir. Kippermanstraat 46 Tilburg

Modern (2002) en verrassend ruim pand (± 380 m³) met 4 volwaardige slaapkamers (elk 14 m²) met 1 badkamer. Gelegen aan rustige woonstraat, op loopafstand van het stadscentrum. Met o.a. op de begane grond een sfeervolle living met een tuindeur en een moderne/luxe keuken met diverse inbouwapparatuur.

Inhoud: 380 m³
Woonoppervlakte: 117 m²

Ir. Kippermanstraat 48 Tilburg

Moderne (2002) en verrassend ruime (± 380 m³) woning met 4 volwaardige slaapkamers (elk 14 m²) en 2 badkamers. Gelegen aan rustige woonstraat, op loopafstand van het stadscentrum. Met o.a. op de begane grond een sfeervolle living met tuindeuren en een moderne/luxe keuken met diverse inbouwapparatuur.

Inhoud: 380 m³
Woonoppervlakte: 117 m²

Rooyse Hof 46-01 - Dreumel

Midden in het dorp Dreumel, naast het verzorgingshuis en schuin tegenover de kerk, staat dit kleinschalige appartementencomplex met 10 woningen, verdeeld over 3 woonlagen en is gebouwd in 1999. Dit appartement beschikt o.a. over een garagebox. Bij de voordeur van het complex is een videofooninstallatie aanwezig, zodat u kunt zien wie er voor de deur staat en er is een lift aanwezig. Deze woning bevindt zich op de begane grond, heeft 2 slaapkamers een ruime woonkamer en een eigen tuin.

Woonoppervlakte: 89 m²

Rooyse Hof 46-07 - Dreumel

Midden in het dorp Dreumel, naast het verzorgingshuis en schuin tegenover de kerk, staat dit kleinschalige appartementencomplex met 10 woningen, verdeeld over 3 woonlagen en is gebouwd in 1999. Dit appartement beschikt o.a. over een garagebox met elektrisch bedienbare deur. Bij de voordeur van het complex is een videofooninstallatie aanwezig, zodat u kunt zien wie er voor de deur staat en er is een lift aanwezig. Deze woning bevindt zich op de 1e verdieping, heeft 2 slaapkamers een ruime woonkamer en een balkon van ca. 8 m2.

Inhoud: 260 m³
Woonoppervlakte: 83 m²

Heeft u interesse?
Aarzel niet om contact op te nemen.